(VIDEO) FILIP ČUKANOVIĆ DOŽIVEO NEZGODU USRED JUTARNJEG PROGRAMA: Ovo niko nije očekivao, samo se STROPOŠTAO PRED CELOM NACIJOM!

Autor:

Zabava

28.04.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filp Čukanović pao nasred emisije!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Filip Čukanovič i koleginica Marijana..

Kada se radi Jutarnji program mnogo toga može da pođe po zlu, budući da je reč o TV formatu koji se emituje u ranim jutarnjim časovima i to uživo, a na svojoj koži su to ovog jutra najbolje osetili Marijana Tabaković i Filip Čukanović.

Naime, sve je počelo od toga što je voditeljka napravila lapsus kada je umesto PIO Fond izgovorila FIO Pond, što je kako njen tako i Filipov smeh, koji nisu mogli da zaustave.

Na sve to, stolica na kojoj je sedeo Čukanović je pukla, te je voditelj pao sa nje, što je poslužilo za novu turu smeha:

- Stolica me nije izdržala- prokomentarisao je voditelj

Foto: Instagram/printscreen
Momenat kad je Filipu pukla stolica pa je pao..

 

 

- Evo šta se sve dešava u programu uživo koji traje pet sati! Nešto vidite, nešto ne ali važno je da se uvek dobro zabavljamo - poručio je Filip, dok je Tabakovićeva dodala:

- Ovo su situacije zbog kojih volim "živ program". Ne zato što se greške dešavaju (naravno), već zato što publika oseti dobru energiju, zbog koje ovakve stvari niko i ne zameri. Hvala vam na velikom broju poruka "podrške", na dobroj energiji koju vi nama šaljete i drago mi je da sam nekom barem malo razvedrila ovaj skoro pa jesenji dan. Budite mi nasmejani, a ja odoh da malo "srknem kafe", kako reče Filip - napisala je voditeljka na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading