ISPLIVALI DETALJI RASKIDA DRAGANE MIĆALOVIĆ I BIZNISMENA: Bili na korak do braka, a onda je SVE PUKLO ZBOG OVOGA!

Autor:

Zabava

28.04.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok detalji raskida poznate glumice i biznismena!

RepublikaFoto: instagram.com/hipokampelefantokamela
Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos pričama da su za ovo proleće planirali venčanje, dok su sada isplivali razlozi za hrah romanse.

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine. Kako piše "Stori", shvatili su da nisu jedno za drugo, dok je Mićalovićeva rešila da se u potpunosti posveti poslovnim obavezama i još uvek ne želi da se vezuje.

Njih dvoje su se, prema ovim navodima, sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno.

Mićalovićeva i Purić su odlučili da ostanu dobri prijatelji, te među njima tokom raskida nije "letelo perje", a da li će tako i biti pokazaće vreme.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Eto

28.04.2021 09:06

Bravo za nju! Pa moze ona valjda i nekob MNOGO boljeg da nadje od tog uspaljenog ficfirica!

Doroti

28.04.2021 13:37

Svidja mi se muskarac koji ima troje dece, ali onda mora da bira zenu, kad je vec razveden, ozbiljnu i naklonjenu samo njemu.

Mia

29.01.2022 17:49

13 godin a stari i 3 dece ,a ona lepa mlada ,otišli smo da dna