IMALI SU RASKOŠNO VENČANJE, A ONDA JE SVE PUKLO: Ovo je prva žena Ognjena Amidžića!

Autor:

Zabava

28.04.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj Ognjen Amidžić sledeće godine proslaviće 10 godina braka sa Danijelom Dimitrovskom, a malo je poznato da je on pre manekenke bio u braku.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Pre nje bio u braku sa još jednom lepoticom... Danijela i Ognjen

Ognjen je pre Danijele bio oženjen Milicom Marković koja je zaposlena u jednoj marketinškoj firmi, a kada je upoznala Amidžića radila je na "Pinku" u informativnoj redakciji.

Milica i Ognjen venčali su se u junu 2006. godine, a razveli su se četiri godine kasnije. Njih dvoje sklopili su i crkveni brak u manastiru Kaona kod Šapcu, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom beogradskom restoranu.

Foto: Promo
Milica Marković

- Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica.

Njih dvoje okončali su brak, a o tome su medije obavestili saopštenjem i naveli da je razlog za razvod taj što im se ljubav ugasila, ali i da će zauvek ostati u prijateljskim odnosima. Svako je nastavio svojim putem.

 

 

Milica se nedugo potom povukla i iz novinarstva i karijeru nastavila u korporativnom svetu.

Ognjen je kasnije upoznao Danijelu, a sa njom je u braku dobio i sina Mateju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading