BAKA PRASE SLAVI GODIŠNJICU SA OVOM LEPOTICOM: Bio sam s njom, A SPAVAO SAM S MALOLETNICAMA!

Autor:

Zabava

27.04.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati "Jutjuber" Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase snimio je jedan potpuno drugačiji video u kom je otkrio da je u vezi sa izvesnom Anjom Blagojević, influenserkom kojoj se dugo udvarao.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase, Instagram/bakaprase
Ispričao sve detalje veze sa Anjom... Baka Prase

Baka je u svom novom video ispričao kako su se upoznali, a mnoge je šokirala činjenica da ju je upoznao kada je bila maloletna. Njih dvoje danas slave godišnjicu, a on je opisao kako su započeli vezu:

- Plašio sam se da vam kažem koliko mi se podvukla pod kožu - pričao je Baka u kameru, smeškajući se sve vreme.

- Pitate se zašto snimam u kolima, sam sam ovde jer moja žena spava i ovo je jedino mesto gde mogu da snimam da ne smetam nikome. Izbacila me je iz stana... evo ga - zaljubio sam se!

Foto: Youtube.com/Baka Prase
Želi da bude u vezi sa njom... Baka i Anja

- Izbegavao sam da se zaljubim, nisam želeo da to utiče na moju karijeru, svaka devojka zaslužuje pažnju i ja sam smatrao da će to biti problem, da ja u datom trenutku nisam mogao da joj pružim pažnju koju zaslužuje. A onda se pojavila ona, i ne da nisam zamišljao da ću da budem s njom, za tri života, nije odavde, kulirala me je, pravila se nezainteresovana, ali ja nisam odustajao - 'nema tu ne' što bi rekao Nixa - govorio je Baka i otkrio da je Anju prvi put primetio 2017. godine na društvenim mrežama, kada je ona imala 17 godina, on 21.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Blagojevic (@anjablaa)

 

- Sve je krenulo 2017. kada sam joj se prvi put javio. Nisam znao da ima 17, tada sam bio u fazonu 'kakva riba', slikala se u šortsu, ja sam mislio da je raketa, rekao sam joj da sam fan, a ona mi je posle pričala da mi se smejala s drugaricama. Tada je došla u Beograd i ja sam je smarao, dopisivali smo se s prekidima, ali sam je zvao da se vidimo, narsnuo sam samo tako i pitao se "da li je moguće da neće da zableji sa mnom, lep sam, bogat, a ona me oduvava.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber je potom rekao da se dopisivanje i muvanje pretvorilo u drugarstvo i da je Anja često boravila kod njega.

- Prvi put kada je ostala kod mene bila je tu 4, 5 dana, a ja sam se pitao kada će da ode... Onda se desio onaj skandal s maloletnicama, a ona se trudila da me oraspoloži. Ona sada pamti moje neke romantične poteze, a ja sam to radio da bih spavao sa njom. Iskreno pričam, tada sam tako mislio - pričao je Baka koji je nekoliko puta ponovio da je imao s*ks s maloletnicama

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Blagojevic (@anjablaa)

 

Baka Prase je potom pričao da je tokom druženja s Anjom bio s drugim devojkama, "nikada kada je ona tu, jer to nije poštovanje prema devojci", ali i da se viđao s jednom devojkom i nakon što je otpočeo vezu sa Anjom.

- Rekao sam joj da jesam i ona je rekla da ide do kupatila. Tada sam čuo kako plače - rekao je Baka Prase, posle čega s i sam rasplakao u snimku.

- Bio sam džukela, a ona tako jedna divna devojka. Podvukla mi se pod kožu - završio je jutjuber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alek

27.04.2021 11:55

Pedofil se hvali da je spavao sa maloletnicama. Bar ga prekršajno osudite na nekoliko meseci zatvora.