DRAGANA MIRKOVIĆ OSTAJE BEZ BASNOSLOVNOG BOGATSTVA? Imućni biznismen bacio pik na pevačicinu imovinu!

Autor:

Zabava

27.04.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica nije očekivala da joj se ovo desi!

Foto: youtube.com/Dragana96
Hoće da joj uzme televiziju!

Kako SCANDAL! saznaje, jedan bogati gastarbajter koji radi u Nemačkoj, inače poreklom Vlah, planira da ponudi Dragani Mirković i Toniju milione kako bi kupio njihovu DM TV. I mada su mu mnogi rekli da DM nije na prodaju, te da nije prvi koji se nameračio na istu, on ne odustaje.

Bogati gastarbajter se nameračio na DM TV

Naime, svestan je koliko je DM TV gledana i koliko prihoda donosi jer je pre svega uticajna u inostranstvu, ali i ovde i jasno mu je koliko je to dobra investicija. A kako nam kažu izvori, čak i ako Toni i Dragana neće da prodaju, on će, kako je naveo, naći način da ih ubedi.

– Taj gastarbajter nije još ni kontaktirao Tonija, a ni Draganu, ali je uvrteo sebi u glavu da kupi DM pa makar mu to bilo poslednje – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

– Džaba mu svi govore da su i Dragana i Toni emotivno vezani za tu televiziju i da je ne bi prodali ni za kakve pare. Uostalom, on nije prvi koji ima te namere, ali Toni je mudar čovek i veoma cenjen u svetu biznisa, kao i Dragana. Dobro znaju šta rade i kako posluju, tako da, kad bi im se taj čovek i javio, to za njih ne bi bilo ništa novo, lako bi ga otkačili. A to što taj priča neke bajke kako on ima način i kako može da ih natera na poslovanje, to jest prodaju, to su gluposti i priče za malu decu. Pa nije Toni od juče, kako nekome čuje glas, zna s kim ima posla – završava izvor za SCANDAL!

Komentari (5)

Loading
Dani

27.04.2021 21:28

Sve je na prodaju u danasnje vreme...Ne razumem zasto bi ovo bio šok za neke ako čovek ima lovu I hoce da kupi DM...

Nenad

28.04.2021 09:03

Naslov i tekst rubrike , nema nikakve veze. U cemu je fora laganja u naslovima , pitam se ja...?

Combo

28.04.2021 18:20

@Nenad - Da bi nas navukli da čitamo,eto...