TAKMIČARKA ZVEZDA GRANDA VAN SEBE! Otpevala pesmu iz "Dare" pa šokirala priznanjem: SVE SAM OSETILA NA SVOJOJ KOŽI

Autor: Republika

Zabava

26.04.2021

18:32

Nakon što je otpevala pesmu iz filma Dara iz Jasenovca takmičarka Zvezda Granda jedva sišla sa scene pa priznala: Bilo mi je jako teško!

youtube.com/Zvezde Granda
Tekst potpisa

Takmičarka "Zvezda Granda" Aleksandra Stojanović Cica pevala je pesmu "Zasp'o Janko", i svojim nastupom je oduševila publiku i žiri, ali je nakon toga priznala da joj je izvođenje ove pesme veoma teško palo.

Ova numera obeležila je film "Dara iz Jasenovca", a Aleksandra presvukla i predstavila u potpuno drugačijem izdanju. Aleksandra je dobila svih šest glasova žirija i direktno prošla u sledeći krug, ali je istakla da su je, kada je sišla sa scene, stigle emocije.

youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandra Stojanović Cica

- Ja sam još uvek pod utiskom, bilo je jako teško, još uvek osećam sve. Nije bilo svejedno ući u takvu pesmu poput "Kestena" od Alise, dati tu energiju, taj bezobrazluk, izaći sa scene, navući drugu kombinaciju i ući u film "Dara iz Jasenovca". Doneti takvu emociju da ljudi pomisle da sam ja to zaista osetila na svojoj koži. Moram priznati da je bilo jako teško, ali ispalo je sve kako treba i uspela sam -  rekla je Aleksandra.

youtube.com/Zvezde Granda
Aleksandra Stojanović Cica

- Ja mislim da nisam prisutna trenutno ovde pred kamerama, toliko sam iscrpljena sa jedne strane, a sa druge sam izbacila iz sebe i bes i tugu i sve kroz ova dva nastupa, ali dobila sam nagradu u vidu šest glasova i hvala im na tome - dodala je mlada pevačica.

 

Komentari (0)

Loading