SRĐAN PREDOJEVIĆ DOŽIVEO JE STRAŠNU TRAGEDIJU U PORODICI! Voditelj se tada oglasio i rekao: NAŽALOST, ISTINA JE!

Autor:

Zabava

26.04.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija pogodila porodicu Predojević!

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Srđan Predojević i njegova supruga izgubili bebu..

Voditelj Srđan Predojević je godinama u medijima, gledali smo ga na mnogim televizijama, a pre par meseci bio je u centru pažnje nakon što je dobio otkaz na TV PRVA.

Srđan je poznat kao jedan od retkih javnih ličnosti koji ne eksponira svoj privatan život i svoju porodicu čuva daleko od javnosti. Jedino što je poznato javnosti jeste da je oženjen i da on i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju.

A verovatno mali broj ljudi zna da su Mirjana i Srđan izgubili bebu 2012 godine. Ni tada, voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nije želeo da govori o ovom traumatičnom priodu, te se isključivo fokusirao na posao, dok je iza kamera brinuo o svojoj supruzi.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala - rekao je tada Srđan za domaće medije, a prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aman

26.04.2021 12:49

Vest od pre 9 godina, da li ste vi normalni?