NE MEŠAM SE U NJIHOVE ODLUKE! Goca Božinovska otkrila je TRAGIČNE razloge za Mirkovo otkazivanje svadbe!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.04.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska otkrila je zašto je njen sin opet otkazao venčanje, razlog je tragičan!

RepublikaFoto: Prntscrin
Otkrila je razloge zašto se njin sin ipak neće oženiti sada...

Goca Božinovska bila je presrećna što će postati baka kada se Bojana, izabranica njenog sina Mirka, porodi u avgustu.

Svi su spremno čekali venčanje ovog para, ali izgleda da se ono ipak neće desiti tako skoro. Ovom prilikom progovorila je pevačica i otkrila razloge za to.

- Moj sin nikako da se oženi! Planirao je ranije da pravi svadbu, ali ju je odložio zbog korone, a sada mu je i baba umrla. Biće vremena za slavlje, sada nam nije do toga... Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku. svi smo bili mnogo vezani za nju. Osećam se kao da je pola mene umrlo, ne mogu da dođem sebi- rekla je.

 

 

Bojana sa druge strane ne planira da se porodi, a da pritom ne nosi Mirkovo prezime, pa je par zbog toga rešio da se venča samo u prisustvu kumova.

- Sigurno se neće poroditi, a da pre toga ne uzme Mirkovo prezime. Bojani je termin u avgustu, a pre toga će se venčati samo uz prisustvo kumova. Tako su mi rekli, ne mešam se u njihovu odluku. Važno je da se Mirko i Bojana vole- zaključila je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading