(VIDEO) RAMBO AMADEUS ŠOKIRAO JAVNOST IZJAVAMA: Majmun u intimnim odnosima uživa više nego mi, VADI JOJ IZ ZADNJICE I JEDE!

Autor:

Zabava

25.04.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rambo napravio haos u emisiji šokantnim izjavama!

RepublikaFoto: Promo foto
Rambo Amadeus šokirao u emisiji!

Antonije Pušić poznatiji pod pseudonimom Rambo Amadeus, pevač i tekstopisac popularan širom ex Jugoslavije bio je gost u poznatoj emisiji kod voditelja Galeba Nikačevića pa je bez dlake na jeziku komentarisao fenomen čoveka i izjavama šokirao javnost:

- Čovek je ono što je njegova mašta, a ostalo je sve majmun, jedeš kao majmun, razmnožavaš se kao majmun, on čak u se*su uživa više nego mi, vade joj iz zadnjice svašta i jedu, kad bi ti to radio. Mi nismo dorasli u svim fizičkim oblicima života, razvili smo mozak i maštu jer smo malo loše dizajnirani - pa dodao:

- Evo na primer delfin, ti moraš biti tajkun, da trguješ naftom da bi došao u restoran i zveknuo brancina. Delfin mozak bez mozga, on za 15 min ulovi 20 kg brancina, najede se kao smeće, pa onda ostalih 23h i 45 min se zaje*ava, sa nama se Bog sprdao kad nas je pravio, delfinu naizmenično spava i desna i leva hemisfera mozga pa uspeva to, pa nastavio da opisuje koje su životinje pored majmuna i delfina bolje dizajnirane od čoveka.

Detaljnije pogledajte u prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Posmatrac

25.04.2021 11:37

Gledao sam donekle i napustio taj video.Najobicnije baljezganje , voditelj smanjenog koificijenta inteligencije kog je bilo mucno gledati sa retardiranim smijehom.Sve u svemu prenemaganje nikoga humora , nivoa i zakljucaka.

Odgovori 12 1
Psiholog

25.04.2021 13:43

Rekao je da majmun trebi buve iz guzice majmunice i jede, kao sastavni deo sexa majmuna.Inače intervju je bio vrlo šaljiv i poučan, gledao sam neke scene i po 20 puta.Tako da se ne bih složio sa komentarom gore da je baljezganje.Jedino zameram i ne slažem se sa Rambom u vezi korone, ja mislim da uopšte ne postoji.

Odgovori 0 11
Dragutin

25.04.2021 17:25

Sve živa istina rečena na svoj način. Ništa novo od njega. "Šokirao javnost"... ne znam čime ju je šokirao. Gospodin koji priča činjenice. No, novinarima trebaju ovakvi naslovi.

Mihajlo

26.04.2021 07:47

Jadno je da cela vaša redakcija nema predstavu koja je razlika izmedju "intimnih odnosa" i "seksualnih" ... strasno i jadno