JEDVA JE DOČEKAO DA JE POKAŽE! Bivši Anđelkin muž odustao od plavuša: Ova fatalna crnka osvojila ga je potpuno

Autor: Republika.rs

Zabava

24.04.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dario Prpić pokazao je svima novu devojku, ona je senzalna crnka, a njega je potpuno zaludela!

RepublikaFoto: Promo foto
Posle Anđelke prešao je na crnku...

Anđelka Prpić, prošle godine, razvela se od svog bivšeg supruga Daria. Razlozi za njihov razvod navodno su njegova bolesna ljubomora i švrljanje sa strane.

Međutim, izgleda da već sada Dario ima novu devojku, Anu Pavlović, koju javnost ne poznaje. jih dvoje su se upoznali nakon što se ugostitelj razveo od glumice i to preko zajedničkih prijatelja. Iako se nije preterano hvalio svojom novom devojkom, njih dvoje ne kriju da se vole, pa se neretko mogu videti zagrljeni u gradu ili u njegovom restoranu. Prema rečima sagovornika "Kurira", Dario i Ana se odlično slažu, ne razdvajaju se i veoma su zaljubljeni, a postoje informacije i da su započeli zajednički život.

Ni Anđelka ne zaostaje za svojim suprugom. Naime, glumica je srećna i zaljubljena žena. Ona je nakon devet godina braka uplovila je u vezu s bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading