NIJE MI DAO DA KORISTIM NAŠE PREZIME: Gagi Đogani o odnosu sa Đoletom, a pevač je otkrio kako se slaže sa Lunom sad!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani otkrio je detalje o odnosu sa bratom koje do sad nije pominjao, dok je Đole prokomentarisao Lunu i njenu trudnoću.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gagi je iskreno progovorio o odnosu sa Đoletom...

Gagi Đogani otkrio je u emsiji "Kontra šou", gde je gostovao zajedno sa svojim bratom, detalje o odnosu sa bratom Đoletom, koje do sada nikada nije prepričavao.

Kako kaže njemu je Đole zabranio da koristi njihovo prezime u karijeri.

- Ja sam imao ideje da stvaram, da krenem samostalnu karijeru, smatrao je da to nije dobro za mene, a ja sam uradio drugačije po svom osećaju i nisam pogrešio. Rekao sam mu: “Brate, moja grupa se zove Funky G, moja devojka je tu, je l mogu ja da se zovem Đogani Funky G”, on kaže: “Ne može, ja sam Đogani, ti si Funky G”. Ja sam tu nešto bio tvrdoglav i ljut, on je bio u pravu, ali me pustio, video je da sam flipnuo, pa mi je rekao: “Ne možeš Đogani, ja sam Đogani, naše prezime je Đogani, ali ti ne možeš da koristiš to”- rekao je Gagi, pa dodao kako je Đole uvek tu da pomogne, ali mora da zna zašto pomaže:

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Uvek je tu da pomogne...

- Đole je uvek tu, kad se nešto desi. Moram sad da kažem javno, on je malo čudan po pitanju tog pomaganja. Mora da se zna tačno zašto ti pomaže. Ne možeš da mu dođeš i kažeš: “Treba mi 2000 evra”, mora da mu se kaže, on posluša, ne daje ti odmah odgovor, nego: “Čućemo se”. 
 

Foto: Instagram/printscreen
Lina se pretvara u predivnu majku i predivnu osobu...

Sa druge strane Đole je prokomentarisao je u emisiji i odnos sa bratanicom Lunom, koju je kada je bila u rijalitiju "Zadruga" oštro kritikovao.

- U dobrim smo odnosima, to što je bilo bilo je u Zadruzi, mi jedva čekamo da dobije bebicu, da se veselimo, da nam bude lepo. To je uvek dobrodošlo u našoj porodici i familiji. Ja sam u ono vreme, nisam napadao nju kao ličnost. Izdvojio sam je kao našu, omiljeno dete u porodici, ja sam samo kritikovao samo njeno ponašanje.  Ja se nadam da je Luna naučila kroz ovu priču nešto. Ona se pretvara u predivnu majku i predivnu osobu- rekao je ponosni stirc.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

24.04.2021 07:31

Luna kroz priču iz Zadruge nije naučila ništa. Ona se ne pretvara u predivnu majku i predivnu osobu,- kako je rekao ponosni stirc. Rasturila Kiji i Slobi brak ali i dalje napada Kiju na svim društvenim mrežama i u svim medijima. Kao da je Kija rasturila Lunin brak.