DANAS SU SVE GOLE: Bosanac opleo po MLADIM PEVAČICAMA uporedivši ih sa PIJACOM

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac iskritikovao je mlade pevačice.

RepublikaFoto: instagram.com/d.s.bosanac_official
Bosanac je opleo po mladim pevačicama...

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac smatra da se danas svako naziva pevačem, čak iako nemaju nimalo muzičkog talenta.

- Ja sa dosta pevača ne bih ni radio. To su oni koji imaju zvanje, titulu pevača, a zanimanje je nešto sasvim drugo- rekao je Bosanac, objašnjavajući da se danas mnogo više pažnje posvećuje fizičkom izgledu, pa dodao:

- Džabe slika ako nema tona. Kad dođe neko sa sto kilograma u glasu, onda kilaža nije važna. Jer ako se pojavi neko atraktivan, paket kompletan u fizičkom smislu, a peva tanko, ne vredi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Uporedio ih je sa pijacom...

Kompozitor je istakao, da iako se godinama unazad pevačice skidaju na sceni, postoji velika razlika između obnaživanja u njegovo doba i onoga što rade mlade pevačice danas:

- To je bilo obnaživanje nekada, malo da se vidi, a danas su sve gole. To vam je kao kad seljak iznese na pijaci sve što ima a ti kažeš ''Ma neću ništa''. Kad su neki delovi tela prekriveni, onda to izaziva veću požudu kod muškaraca nego kad se sve vidi. Onda nije interesantno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading