KARLEUŠA BESNA, MISLI DA JE MOGLA DA SPREČI MOMIRA DA SE UBIJE: Žao mi je što ti nisam rekla...

Autor:

Zabava

22.04.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša veoma je tužna zbog smrti Momira Lukovca, takmičara u "Zvezdama Granda" koji je u utorak uveče oduzeo sebi život vatrenim oružjem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda
Nije stigla ovo da mu kaže... Jelena i Momir

Saznanje da je Momir sebi oduzeo život zbog devojke, mnoge je šokiralo, a Jelenu razbesenelo jer je poznavala mladog pevača kao veoma vedrog, nasmejanog i duhovitog. Pored snimaka njegovog poslednjeg nastupa u kom mu je dala bezbroj pozitivnih komentara, Karleuša je preminulom takmičaru imala nešto i da poruči:

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Bio je veoma voljen... Momir

- Ko tebe, dečko, nije voleo i ko tebe nije hteo? I dalje ne mogu da verujem... Niko nije bio vredan takvog bola i takve žrtve! Niko! Žao mi je što ti nisam rekla...- napisala je Jelena Karleuša u objavi na svom profilu na Instagramu.

Foto: instagram.com/karlusastar

Podsetimo, Momir Lukovac (24) preminuo je u utorak uveče kada je sebi oduzeo život pucavši iz pištolja u stanu u kom je živeo s devojkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading