PORODIČNA TRAGEDIJA PORODICE KOVAČ: Brat poginuo, otac Mišo Kovač pokušao SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

22.04.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lena Kovač prošla kroz pravu agoniju!

Foto: youtube.com/printscreen
Ivana i MIšo Kovač

Naime, nakon što je Jelena Rozga napustila poznatu grupu Magazin, njeno mesto zauzela je brineta, a za koju se ispostavilo da je ćerka legendarnog Miše Kovača.

Ivana je nakon napuštanja benda progovorila o porodičnoj tragediji koje je obeležila njen život. Prvo je izgubila brata Edija, koji je poginuo u ratu, a onda zamalo ostala i bez oca. Naime, Mišo Kovač je, zbog pogibije sina u ratu, pokušao da izvrši samoubistvo pucnjem u grudi. Pevača su pronašli i spasili, ali nakon toga kreću Ivanini problemi s nedozvoljenim supstancama.

Prva koja je primetila da nešto nije kako treba je njena majka Anita. S obzirom na to da nije želeo da izgubi još jedno dete, Mišo je činio sve napore kako bi se ona izvukla. Ivana je bila dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnosti.

- Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan - rekla je Ivana.

Pevačica je uspela da prošlost stavi iza sebe i posveti se muzici. Postala je majka i svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkom Elenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading