MARIJA KARAN SE VRATILA U BEOGRAD ZBOG VELIKOG RAZLOGA, A EVO KAKO JE NJEN SIN SVE PODNEO!

Autor: Republika

Zabava

22.04.2021

10:24

Glumica obradovala fanove iz prestonice!

instagram.com/marakaran
Marija Karan

Naime, Karan se nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu vratila u Srbiju, a zatim je istakla da Beograd nikada nije prestala da smatra svojim i da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala, kada je otišla u Ameriku.

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala - rekla je glumica.

Los Anđeles je zamenila Beogradom i trenutno živi u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom projektu.

instagram.com/marakaran
Vratila se u rodni grad... Marija Karan

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk "Dinastije", serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - zagolicala je maštu publike.

Preseljenje u Beograd, donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, kojeg je dobila u braku sa američkim producentom Džoelom Lubinom.

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja - istakla je glumica.

Komentari (0)

Loading