ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ULOZI OCA: Želim to i biće!

Autor: Republika

Zabava

21.04.2021

14:15

Glumac progovorio o očinstvu!

e-stock/Z. ZLATKOVIĆ
Andrija Milošević

Iako nerado priča o privatnom životu, Andrija Milošević je sada za medije otvoreno rekao da planira da se ostvari u ulozi oca.

Popularan glumac vešto krije svoju privatnost, i iako je u višegodišnjoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, nikada javno nije govorio o njihovom odnosu.

- Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard - rekao je Andrija jednom prilikom i istakao da je Aleksandra njegova druga polovina.

On je takođe otkrio i da li uskoro planira da se ostvari u ulozi oca.

ST/V. LUKIĆ
Jedva čeka ulogu oca... Andrija Milošević

- Naravno. Nisam lud da ne budem otac - odgovorio je bez ustručavanja.

O tome da je potpuno spreman za novu životnu odluku, govori i činjenica da već sada zna kakav će otac biti i kako će se u vaspitanju deteta postaviti:

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - kaže Andrija i iskreno priča da unapred zna kakav će biti otac:

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je glumac za medije.

Komentari (0)

Loading