(VIDEO) KRENULI SU KRVNIČKI DA SE BIJU ISPRED MENE: Anastasiji preseo Meksiko, preskalala OGRADU OD STRAHA!

Autor: Republika

Zabava

21.04.2021

13:06

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović uživa s drugaricama u Meksiku, i na sva usta je hvalila Kankun. Međutim, sada je doživela neviđeni šok kada se ispred nje dogodio pravi horor zbog čega je morala čak i ogradu da preskoči.

youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Preživela pakao u Meksiku... Anastasija

Ispred Anastasije su se na plaži pojavile dve iguane koje su se sukobile zbog čega je mlada pevačcia doživela stravičan stres:

- Želim samo da podelim sa vama šta mi se desilo malopre. Sedim na plaži i gledam svoja posla, drndam telefon. U jednom momentu pojavljuje se iguančina veličine teleta, to jest dve iguančine veličine teleta koje kreću krvnički da se kolju ispred mene i da lete po pesku ispred mojih nogu. U trenutku doživljavam srčku, pretvaram se u Spajdermena, skačem na sto i preskačem celu ogradu, dok draga moja Darija stoji kao ukopana, gleda u mene, smeje se i slika tu istu iguanu bez ikakve reakcije - ispričala je Anastasija koja satima nije mogla da dođe k sebi.

instagram.com/raznatovicanastasija, ST/Vladimir Lukić
Objavila i fotografiju iguane...

Ona je proteklih dana isticala kako se u Meksiku oseća kao da nema korone i da nosi masku, ali ne prečesto. Međutim, iako je od korone bezbedna, od iguane očigledno nije. 

Komentari (0)

Loading