OGLASILA SE ŽENA OD SULTANA O VEZI SA INFLUENSEROM: Vojaž potvrdio pevačicine reči!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Milentijević koju svi uglavnom znaju po pesmi "Žena od sultana" oglasila se povodom veze sa mladim reperom Vojažom.

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj, ST/Dragan Kadić
Tijana i Vojaž

Vojaž, koji je nedavno raskinuo vezu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, sada je navodno u vezi sa Tijanom.

Njih dvoje započeli su najpre poslovnu saradnju, a sada su krenule glasine da su uplovili i u emotivnu vezu. Povodom ove informacije oglasila se najpre Tijana koja je otkrila u kakvom je odnosu sa Vojažom, dok je on potvrdio njene reči:

Foto: Blagoje Blaško Kešelj
Tijana progovorila o vezi sa Vojažom...

- Jedina tačna rečenica je da sam sa Vojažom u poslovnoj komunikaciji. I to ne ja nego moji saradnici. Nas dvoje se još uvek nismo upoznali. Sa ovim bih želela da stavim tačku na ovu priču! Hvala svima koji pišete i raspitujete se, voli vas vaša Tijana, i očekujete uskoro nešto jako dobro - rekla je za "Kurir" pevačica. 

S druge strane Vojaž je potvrdio Tijanine reči:

- Nije tačno, nismo ušli ni u kakvu ljubavnu vezu kao što se piše. Svakako se radi o projektu i duetu na kojem zajedno radimo, ali ništa više od toga ne postoji. Isključivo poslovni potez, nikakvi intimni odnosi - kaže Vojaž za "Blic".

RepublikaFoto: youtube.com/MONDO PORTAL
Tvrdi da su samo saradnici... Vojaž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading