UČESNIKE RIJALITIJA PRATI PROKLETSTVO: Jasmina Mihajlović poginula je u saobraćajnoj nesreći, a mnogi su mogli da dožive njenu sudbinu

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Mihajlović poginula je u saobraćajnoj nesreći, ali su i mnogi drugi prošli sličnu sudbinu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Kobne sudbine prate učesnike rijalitija...

Pre nekoliko dana javnost je uznemirila vest o smrti Jasmine Mihajlović, koja je na Ibarskoj magistrali doživela tešku saobraćajnu nesreću, a čini se da učesnike rijaliti programa saobraćajne nesreće prate više.

Poslovna putovanja skoro da su garancija za umor koji lako dovede do saobraćajne nesreće, a evo ko je još doživeo saobraćajnu nesreću.

Bivša producentkinja emisije „Kuća od srca” Sandra Denda pre dve i po godine je doživela skoro identičnu saobraćajnu nesreću sa ekipom emisije, kad su išli na snimanje. Denda je tada zadobila teške telesne povrede, ali je, na svu sreću, uspela da se oporavi.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Denda
Uspela je da se oporavi od teške saobraćajne nesreće...

Pre 13 godina ceo region je bio potresen tragičnom nesrećom u kojoj su život izgubili Zorica Lazić, Stevan Zečevića i Elmir Kuduzović, koji je upravljao vozilom, a vozio je prevelikom brzinom, zbog čega je u krivini izgubio kontrolu, pa se prevrnuo na krov i sleteo u reku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Elmir je izgubio kontrolu nad vozilom zbog prekomerne brzine...

Ozbiljne posledice saobraćajne nesreće pretrpeo je i bivši učesnik "Zadruge" Jovica Putniković, koji se sudario sa automobilom nakon čega je pao sa motora. Jovica je imao sreće, pa je uspeo potpuno da se oporavi.

Lakše su prošli i Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, Filip Mijatov, Filip Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading