DVADESET GODINA NISAM IMALA OCA, A I SAD KAD GA IMAM, NISAM SIGURNA DA MI JE STVARNO TATA: Zlata Petrović otkrila nepoznate detalje iz svog života, pa priznala zašto ne veruje u LjUBAV!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkrila je detalje iz svoh života o kojima do sada nikad nije pričala.

RepublikaFoto: facebook.com/zlata.petrovic.509
Zlata Petrović otkrila je bolne detalje iz privatnog života...

Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima dva propala braka i dva sina, a otkrila je da njen privatni život nikada nije bio med i mleko.

Ona svog biološkog oca nije upoznala do svoje 20. godine, a kada ga zna, nije sigurna da joj je on stvarno otac. 

Nakon toga, kako prenosi "Alo!" pevačica se dotakla i teme svog ljubavnog života, pa je otkrila ko je muškarac njenog života:

- Pa svi su bili tog trenutka... Samo što su ostale dve moje velike ljubavi, Hasan i Peja, jer sam sa njima želela zajednicu, želela decu, hvala bogu da mi se sve to ostvarilo, ja to gledam kao opis ljubavi. Ali sa kime god sam bila išla sam srcem. Ne znam da obrazložim šta znači ljubav, možda nikada nisam ušla u taj stadijum, jer moje veze i brakovi su trajali, limit im je bio 5, 6 godina i onda ja nisam adekvatna da kažem šta je ljubav, možda je to bila neka zaljubljenost, nešto drugo. A ta ljubav će možda nekad doći, a možda neće nikada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading