NISU JOJ DOVOLJNE ČESTITKE, PA IMITIRA BRENU: Teodora Džehverović pokreće novi biznis

Autor: Republika.rs

Zabava

20.04.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ne prestaje da iznenađuje svojim planovima da zaradi novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović opet je razbesnela estradu...

Pevačica Teodora Džehverović u javnosti je ozloglašena zbog prodavanja čestitki po ceni od 500 evra, ali izgleda da joj ovi prihodi nisu dovoljni, te joj je neophodno da navuče još veći gnev estrade na sebe.

Džehverovićeva je isplanirala da pokrene svoj rijaliti program, ali to nije jedina novina u njenom poslovnom životu. Pevačica je rešila da napravi lutku po svom liku. Izvor blizak Teodori, potvrdio je "Kuriru" da pevačica hoće da napravi lutku, te da je već osmislila kakva će biti proporcija lutke, kakvu će šminku imati, i kakvu će odeću nositi. Ostalo joj je samo da pronađe sponzora, te bi lutka mogla da se nađe na rafovima u Srbiji već krajem ove godine, a ako bi dobro prošla, proširila bi proizvodnju i na region.

 

 

Ovakva njena odluka izazvala je bes kod njenih pratioca jer smatraju da Teodora ne može ništa svoje da osmisli pa stalno kopira druge izvođače. 

- Džehva umislila da je Lepa Brena - napisao je jedan tviteraš, što je direktna aluzija na činjenicu da je Brena prva pevačica koja je uradila lutku sa svojim likom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading