NADA TOPČAGIĆ ŽELI MIR nakon što joj je Mirjana ZAPRETILA!

Autor:

Zabava

19.04.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić žestoko je isprovocirala Mirjanu Antonović izjavom da ne veruje da je Devin sin Miroslava Ilića, zbog čega je nekadašnja ljubavnica slavuja iz Mrčajevaca odlučila da joj zapreti.

RepublikaFoto: printscreen
Nada se uplašila...

Nakon što je Topčagićka pokušala da odbrani Miroslava Ilića, oglasila se Mirjana:

– Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju nije merodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar! – napisala je Antonovićeva na Fejsbuku, pa ubrzo obrisala komentar, a evo šta na sve to kaže Topčagićeva:

– Ja sam na Tari uživam i neću da mi bilo ko pokvari taj mir. Neću to da komentarišem, jer ako bi sad bilo šta rekla, ja bih poremetila sve ovo sa Sanrema. Ibrahimović, Sanremo, „Jutro je”, to je broj jedan, to neću da poremetim – rekla je Topčagićeva.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nada branila Miroslava, Mirjana poludela

Podsetimo, Topčagićeva je istakla da dobro poznaje Miroslava i da su u tom periodu sarađivali, te da bi sigurno znala nešto o svemu ovome, ali kako nije upućena, ona smatra da ni Devin nije sin Miroslava Ilića.

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ispričala je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading