(VIDEO) JA VERUJEM U MEDICINU, NE VERUJEM U VRADŽBINE: Saša Vidić o sukobu sa Sekom Aleksić, pa žestoko iskritikovao Jelenu Đoković!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vidić progovorio je u sukobu sa Sekom Aleksić.

RepublikaFoto: E-Stock/Častav Vukojičić, ST/Vladimir Lukić
Saša Vidić i Seka više ne razgovaraju...

Poznati srpski modni kreator, Saša Vidić, izbacio je dve nove kolekcije, koje karakterišu vedre boje i pozitivna energija. Kreator je na njima radio jako dugo, te je na svoje kreacije jako ponosan.

Nove kolekcije pokazao je promotivno za "Story.rs" nakon čega je prokomentarisao i odnos sa Sekom Aleksić, sa kojom se podsetimo posvađao zbog njenih antivakserskih stavova:

- Nemam ja ništa, Seka i ja, ja sam dobar sa njom, iz mog ugla, to što je ona mene blokirala, to je njen porblem, zaista, ja ne mogu ljudima da ulazim u glavu. Ne smeš na mom Instagramu i ako te pratim da pričaš neke stvari koje su mimo 21. veka. Dobro je što je ona sama otišla. 

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Ispljuvao je i Jelenu Đoković...

Dodao je i da on nema razloga da poklanja Seki ništa u znak poverenja, s obzirom da smatra da su njeni stavovi loši i da je Seka bogata žena koja može da kupi ono što želi. Nakon ovoga prokomentarisao je, poprilično oštro, i nesrećnu odevnu kombinaciju Jelene Đoković, koju su činile čarape i letnja haljina:

- Nikako ne smete na haljinu, ako je letnja haljina, apsolutno nikakvu čarapu. Te čarape služe da ih nosiš zimi, a ne leti, zaboga, 21. vek, 20. vek, losioni, dobra koža, što nosiš bilo šta, ako imaš gram celulita da je kratko?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading