VUK MOB OŽENIO OLIVERU: Tajno venčanje repera i novinarke?!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Vuk Mob oženio svoju lepu verenicu Oliveru?

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vuk Mob napokon je oženio svoju verenicu?

Reper, Vuk Mob, zaprosio je novinarku Oliveru Konatar 30. decembra 2019. godine, tokom novogodišnjeg koncerta ispred Narodne skupštine.

Nakon veridbe mnogi su iščekivali vesti o njihovom venčanju, ali je vrlo verovatno da su odlagali zbog pandemije korona virusa. U međuvremenu, Olivera i Vuk su dobili bebu, ćerku kojoj su dali ime Teona. Tokom Oliverine trudnoće, mediji su pokušali od Vuka da saznaju da li će se njegova izabranica i on venčati, a reper je otkrio da osim korone postoji još jedan razlog zbog kog prošle godine nisu organizovali venčanje:

- Ja sam hteo ove godine, ali kažu da je neka prestupna godina. Ja se ne razumem i ne verujem u bapske priče, meni je to glupost. Ali hajde zbog mojih i njenih roditelja, oni veruju u to. Mi ćemo 2021. u martu ili aprilu. Biće sigurno - potvrdio je Vuk tada za "Blic".

 

 

A s obzirom na to da je Olivera sada na svom profilu na Instagramu dodala Vukovo prezime, svi su došli do zaključka da se par venčao u užem krugu svojih najbližih. Ukoliko su se venčali, njihovi fanovi će biti veoma srećini, ali i tužni jer nisu videli fotografije sa ove ceremonije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading