SVE JE U ZVEZDAMA: Fatalna ljubavna priča Žarka Lauševića

Autor: Republika.rs

Zabava

19.04.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarka Lauševića pratila je teška ljubavna priča, ali ništa nije slučajno

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Ljubavna priča Žarka Lauševića i njegove supruge je vanvremenska...

Žarko Laušević, jedan od naših najboljih glumaca, što potvrđuju gotovo sve glavne uloge koje je igrao od kada se vratio domaćoj glumi, oženio se, podjednako uspešnom šminkerkom, Anitom. 

NJihova ljubav prošla je kroz mnoge uspone i padove, a izgleda da ništa od toga nije bilo slučajno.

Popularni glumac, osuđen je na 15 godina zatvora nakon što je 1993. u samoodbrani ubio dva i ranio jednog čoveka. Dok je služio zatvor bio je u zakonskom braku sa Majom Laušević, koju je oženio 1982. godine, a sa kojom ima dvoje dece Dušana i Asju. Međutim on i njegova supruga nisu bili u ljubavi, jer je 1989. godine, na snimanju filma "Boj na Kosovu" Laušević upoznao svoju sadašnju suprugu Anitu. Njihova ljubav bila je intezivna i puna lepih emocija, što je Žarko opisivao ovako:

- Poseta – Anita. Anita. Anita. Zašto sam je zavoleo? Zato i što je čitavim bićem svojim uz mene. Ne dovodi u pitanje nijedan moj potez. Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao. Nju drži i raduje uspeh, ništa manje ni kraće od bola koji prati neuspeh. Ne navikava se ni na uspon, ni na pad.

 

 

Njihova ljubav bila je zapisana u zvezdama, zbog toga su uprkos tome što je bilo teško, uspeli da prevaziđu sve probleme.

- Anita mi javlja neke datume... Ona se razvela 22. juna 1995. Ja, 22. januara 1996. Posle sedam meseci. Njen otac je umro  30. oktobra 1996. Moj, 30. maja 1997. posle sedam meseci. Predstava “Sveti Sava” je prekinuta 30. maja 1990. Otac je umro na taj dan. Posle sedam godina...- objasnio je vezu između datuma Laušević u svojoj knjizi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jer u njenim rukama sve prođe...

Uprkos činjenici da je njihova ljubav bila obeležena njegovim boravkom u zatvoru, oni su uspeli da se izbore sa teškoćama, te su se po njegovom izlasku iz zatvora venčali i ubrzo dobili ćerkicu Janu, koja je danas uspešan student.

Izgleda da je njihova ljubavna priča uplovila u mirne vode, te mediji prenose da je Lauševića, na snimanju serije "Kalkanski krugovi", gde je igrao ulogu Velibora Matića, upravo njegova supruga podržavala iz prikrajka, kao što je to radila prethodnih 25 godina, te nije ni čudo što joj je posvetio najlepše reči  srpske proze:

-Želim ti blagost sna. Tu sam ja negde, međ' rukama tvojim. Sve prođe, pa i doživotna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading