GASTOZ OTKRIO POTRESNU ISTINU KOJU NIKO NIJE ZNAO: Njegova pokojna majka je povezana sa Snežanom Đurišić, DA SRCE PREPUKNE OD TUGE!

Autor:

Zabava

18.04.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gastoz otkrio ono o čemu je dugo ćutao!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Gastoz o pokojnoj majci!

"Ja odem na grob moje mame, na kojem stoji stih njene omiljene pesme, koju peva Snežana Đurišić “Sreću čine male stvari” i podsetim se da je to suština života", otkrio je Gastoz

Iako je sinonim za pozitivu i večiti dečak koji svaki dan živi punim plućima, Gastoz je otkrio svoju drugu stranu i otvoreno pričao na temu emocija, dotakavši se priče o rodnom Svilajncu, majci koja je preminula ali i ljubavi sa Naidom u koju je, kako sam ističe – zaljubljen do ušiju.

- Ako neko postoji a da je emotivan, onda sam to ja. Ljubav je nešto nedefinisano. Ljudi pišu i pričaju o ljubavi, ali generalno, to je nešto mnogo jako, što ne može da se kontroliše. Ljubav je nešto što ne možemo da pauziramo, oduzmemo, uzmemo. Jer ljubav je sama ta koja sve diriguje, a mi smo ti koji ćemo jednostavno da je osetimo ili ne. Kada te obuzme celog, protiv nje ne možeš da se boriš, ona je jača od smrti – ispričao je Gastoz i izazvao aplauz u studiju i dodao

- Volim da odem kad su neka dešavanja, posetim mesto gde je mama sahranjena, imam neki ritual koji je možda nemaju normalni ljudi, i možda nije za televiziju, ali... Ja odem na grob moje mame, na kojem stoji stih njene omiljene pesme, koju peva Snežana Đurišić “Sreću čine male stvari” i podsetim se da je to suština - otkrio je Gastoz na Toxic Folk“ televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading