DEVIN IPAK NIJE SIN MIROSLAVA ILIĆA? Otkrivene nove informacije koje su ZGRANULE JAVNOST, NADA TOPČAGIĆ POTVRDILA!

Autor:

Zabava

18.04.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić ipak nije otac Devinu Antonoviću?!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Miroslav Ilić i Devin Antonović

Nada Topčagić ubeđena je da Miroslav Ilić neće nikad priznati sina Devina kog je dobio iz veze sa Mirjanom Antonović jer smatra da mu on nije otac. Pevačica kaže da bi i ona postupila identično kao njen kolega, kad je neko nešto primorava, ona se tada zaintati i ne želi.

Nada brani kolegu!

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada za SVET i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

RepublikaFoto: youtube.com/Sanja Marinkovic
Nada Topčagić

– Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada za SVET.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
nedeljko

18.04.2021 08:48

Znači Nada priča gluposti.Ako hoće a neće ,Miroslav može dati krv ili ako mu se ne daje krv da PLJUNE i da se za uvek vidi dali je njegov sin ili ne.Isto tako Miroslav ulazeći u tu vezu zna ako "ostavi traga " da mora dete da ispoštuje.Nado,da li je dete tome krivoooo????Nedeljko Gelić

Odgovori 27 5
Dragana N

18.04.2021 08:53

Boze dragi, koja lujka!

Odgovori 29 2
Vaso

18.04.2021 10:39

@Dragana N - Koje dve lujke. Obe bez morala i pravde.

Odgovori 14 3
Istina

18.04.2021 09:42

Pevaci su najgori ljudi, cast izuzecima. Vidite miroslava, nadiju, lepavu marinka...

Odgovori 19 2