ISPLIVALA DUGO SKRIVANA TAJNA PREDRAGA TOZOVCA: Pokojnu legendu su hteli da ubiju zbog Lepe Lukić, BIO JE LUDO ZALJUBLJEN, ŽELEO JE DECU SA NJOM!

Autor:

Zabava

18.04.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Isplivala tajna posle par decenija..

Foto: youtube.com/printscreen
Lepa i Tozovac

Predrag Živković Tozovac pred smrt se oženio i nije krio u poslednjim intervjuima koliko mu znači ljubav sa Mimom koja mu je posvetila četiri decenije života. Međutim, Tozovčeva velika ljubav u mladosti bila je Lepa Lukić i kako kažu oni koji su ga najbolje poznavali, ona mu je do samog kraja ostala slaba tačka i tiha patnja.

Velika ljubav iz mladosti

– Sećam se kad smo bili mladi, Toza je svaki put kad se nađemo s Lepom u istoj kafani ili bilo gde, koristio priliku da joj se udvara i da joj deli komplimente – objašnjava nam blizak prijatelj preminulog pevača i dodaje:

– Lepa to nije ni primećivala jer je znala da je on gospodin i kavaljer i verovatno je to sve shvatala kao lep kolegijalni gest prema jednoj dami, a istina je bila drugačija. Tozovac je bio lud za njom, maštao je da je oženi i da mu rodi decu, međutim nikad joj to nije otvoreno rekao – priča prijatelj i dodaje:

– Lepa, kažem vam, nije to shvatila kao ljubav, ali neki opasni momci koji su je tada obožavali, i te kako su videli da Tozovac hoće da je osvoji i da bude samo njegova, pa su ga jednu noć sačekali u haustoru zgrade gde je živeo i, bogami, pala je i neka tuča. Znam da su ga upozorili da se mane Lepe i da zaboravi da će ikada imati bilo šta s njom inače će oni da mu presude. Tada se povukao, ali ne zato što je plašljiv i nije hrabar, već samo zato jer nije želeo da Lepa ima neprijatnosti zbog njega – zaključio je izvor blizak pevaču, a prenosi Scandal!

 

Komentari (0)

Loading