PITALI SU GA ŠTA ĆE TI PEVAČICA: JANA otkrila dugo čuvanu TAJNU o velikom HITU!

Autor:

Zabava

17.04.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila detalje o numeri koja joj je obeležila karijeru!

Foto: instagram.com/janavip2011
Jana Todorović

Naime, Jana je dugi niz godina jedna od najtraženijih pevačica sa estradne scene, a dobila je i nadimak "kraljica bakšiša". 

Pevačica je u srećnom braku sa suprugom Ivanom, sa kojim ima ćerku Kristin Žilijen.

Prepoznatljiv Janin hit jeste "Šta će ti pevačica", a sada je otkrila i kako je nastala čuvena pesma bez koje ne može proći niti jedno slavlje. Pevačica je istakla da ima veze sa njenim suprugom, ali i njegovim roditeljima.

- Nije bilo lako, baš zbog toga što je odrastao u Minhenu. Njegov otac je ozbiljan biznismen, ozbiljan čovek, majka isto. Kada sam krenula za Minhen, nisam razmišljala kako će oni da reaguju, da su ga pitali: 'Šta će ti pevačica?', i tako je nastala ta pesma. Ivan i ja smo se upoznali, posle sedam, osam meseci smo krenuli da radimo album. Njegovi su primetili da je to zaista ozbiljno, ali su hteli da provere ko sam, šta sam, odakle sam… A kada su me upoznali, kao da sam im rođeno dete, uopšte me ne odvajaju od svoje dece- otkrila je Jana za Objektiv. 

Foto: instagram.com/jana
O upoznavanju sa suprugom... Jana Todorović

Sa suprugom venčala se 1995. godine, a upoznali su se sasvim slučajno, o čemu je pevačica i ranije pričala, otkrivši tada da joj je on rekao da će "biti ili njegova ili ničija".

- Upoznali smo se pre tačno 23 godine dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. Došao je da me čuje, jer mu je trebala muzika i radna pevačica za njegov restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo, na prve taktove, na prvu pesmu, reagovao je. Posle dva sata mi je prišao i rekao: "Ti ćeš biti moja ili ničija". Tako je izgledao naš prvi susret- otkrila je Jana u emisiji "Magazin In".

Foto: youtube.com/printscreen
Jana Todorović u "Magazinu In"...

- Pored toga, ja sam imala i vezu, što bih sad krila kad mnogi moji prijatelji znaju šta se dešavalo u tom momentu, tako da sam ja posle mesec dana usšla u ozbiljnu vezu i venčala se za Ivana. I eto, 23 godine smo zajedno i imamo divnu devojčicu. Neću reći da je pao na moje pevanje, ali mislim da jeste- priznala je Jana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading