JEDAN JE GAĐAO IZMETOM SAŠKU KARAN, DRUGI BEŽAO PREKO OGRADE IZ RIJALITIJA! Evo šta danas rade Žarko i Željko Stojanović!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.04.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizanci Žarko i Željko Stojanović stekli su popularnost u rijaliti programima u Srbiji gde su bili skandal majstori. Poslednjih godina povukli su se iz javnosti.

Foto: youtube.com/printscreen
Bili su zvezde rijalitija

Blizance Željka i Žarka Stojanovića publika u Srbiji upoznala je tokom njihovog učešća u rijalitiju  “Veliki brat” gde su pobrali sve simpatije gledalaca, a naročito Žarko koji je na kraju pobedio osvojivši premiju od 50.000 evra.

Ovu popularnost iskrostili su učešćem i u drugim rijaliti formatima, međutim, tu se nisu mnogo proslavili. Više su upadali u drame i probleme, nego što su uspeli da prosperiraju.

Žarko je tako ostao upamćen po svađama sa Saškom Karan tokom zajedničkog učešča u "Zadruzi", kada ju je čak i gađao izmetom! Njegov brat, nešto mirnije naravi, učestovao je u "Parovima" odakle je pobegao, a o tome su pisali čak i mediji u Francuskoj, gde ova braća i žive. 

Stojanovići danas žive i rade u Parizu, ali se bave potpuno drugim zanimanjima i nisu toliko deo javnog života.  Željko je vlasnik restorana u Parizu, gde je nastavio da živi nakon rijalitija, u koji je uložio 200.000 evra, a to je ono čemu je aposlutno posvećen.

 

 

Žarko je po zanimanju biolog, a zbog prirode posla na stalnim je putovanjima širom sveta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading