IMALA SAM INTIMNE ODNOSE SA NAŠIM FUDBALERIMA: Elektra Elit otkrila FRAPANTNE DETALJE sportista koji su koristili njene usluge, a evo koliko su joj platili taj užitak!

Autor: Republika

Zabava

17.04.2021

14:00

Elektra Elit se nije libila da otkrije sve o svojim uslugama!

youtube.com
Elektra Elit otkriva cene svojih usluga!

Pevačica koja je nedavno priznala da radi kao transseksualna prostitutka u Švajcarskoj Elektra Elit, šokirala je izjavom u Jutarnjem programu televizije Prva.

Ona bez pardona iznosi detalje svog posla, a sada je sve ostavila bez teksta kada je progovorila i o cenama seksualnih usluga.

"Ja radim u Švajcarskoj, i prostitutke plaćaju porez jer se ne zna koliko su zaradile. Ja sam za uvođenje legalizacije prostitucije u našoj zemlji. Sada nije moguća prostitucija tamo zbog korone, ali tamo mi država 80 odsto mojih prihoda plaća kao platu. Kreditiranje su sada dali svakoj prostituciji po 10, 15.000 evra. Ima milion mogućnosti. Gledaju te kao da radiš bilo koji drugi posao. Nije moralno, a svi završe kod prostitutki, to je problem kod nas", rekla je Elektra i dodala:

"Kod mene u Švajcarskoj dolaze sportisti, političari, običan narod... Par poznatih fudbalera je bilo kod mene, ali ne volim da pričam o imenima. Postoji diskrecija, zbog toga ja imam toliko klijenata. Trenutno na Balkanu imamo dosta prostitucije, sve četiri vrste prostitucije. Ženska je najeftinija. Sat je kod mene 400 do 1.000 franaka, odnosno oko 900 evra. Ako je završio za 5 minuta, to je to", rekla je Elektra u jutarnjem programu na Prvoj, koja svoje usluge pruža u Švajcarskoj i zalaže se za legalizaciju prostitucije u Srbiji.

Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su bili šokirani njenim izjavama. Oni su takođe dodali da osuđuju to što se dozvoljava da ona javno priča o tome.

Komentari (0)

Loading