FRAJLE SE OPROSTILE OD SVOJE ČLANICE! Fanovi benda šalju poruke podrške!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.04.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice benda "Frajle" objavile su nove vesti kojima su zatekle sve fanove u šoku.

Foto: Damira Kalajžić
Frajle ostale bez jedne članice

Naime, popularni ženski bend "Frajle" činile su četiri pevačice Marija Mirković, Jelena Buča i sestre Nataša i Nevena Mihajlović. 

Sada su ostale bez jedne članice i ovim povodom se javno oglasile putem društvenih mreža. Kako su rekle, Marija više nije deo benda.

Dragi naši, posle 12 divnih godina u nova jutra ulazimo kao trio. Marija, želimo ti svu sreću - napisale su članice popularnog sastava.

Ovim povodom oglasila se i sama Marija i objasnila svoje razloge za izlazak iz benda:

Razlog su moje poslovne obaveze koje trenutno imam i zbog kojih ne mogu da budem u grupi onako kako treba. Nije ništa strašno, jednostavno se tako pogodilo vreme i period korone - rekla je ona za Telegraf.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

 

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovo, svima je teško pao Marijin odlazak, ali su i pružili podršku ostalim devojkama u daljem radu.

Frajle će i dalje nastaviti sa radom, doduše dada kao trio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prijatelj

17.04.2021 01:37

Jelena i Nevena sestre Buča i Natasa su Novosadjanke i one jesu odavno zajedno kao jedan nukleus a Marija rodom iz juzne Srbije im se prikljucila u jednom trenutku i postele su kvartet The Frajle, i lepo su trajale, ali zivot mora da ide dalje.