(FOTO) ZABLISTALA U BELOM! Džeja ćerka Marija Ramadanovski nakon njegove smrti napokon ima razlog za osmeh!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.04.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre četiri meseca preminuo je legendarni pevač Džej Ramadanovski, a njegova mlađa ćerka Marija potpuno je bila slomljena od bola. Sada napokon ima razlog i za sreću.

RepublikaFoto: youtube.com
Džej i Marija Ramadanovski

Naime, Marija je bila Džejova miljenica i neko ko je viđen za njegovog naslednika ma muzičkoj sceni jer je već pokazala raskošan muzički talenat. Njegov prerani odlazak potpuno ju je slomio.

Ipak, sada je ponovo, makar u javnosti, nasmejana i raspoložena, te je očigledno pronaša svoj razlog za sreću u ovom teškom periodu.

Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, njeni prijatelji i pratioci oduševljeni su što je izašla iz crnine i ponovo počela da nosi nežne boje koje i priliče njenim godinama. Fotografije na kojima je u beloj bluzici, našminkana i sa osmehom, potpuno su sve oduševile.

 

Mariji brojni pratioci na društvenim mrežama pružaju podršku, a posebno oni koji su bili veliki fanovi njenog legendarnog oca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading