TEŠKO SAM PODNEO RAZVOD, VOLEO BIH DA IMAM JOŠ DECE! Strugar nikad iskrenije o krahu braka sa koleginicom!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac nevoljno u javnosti govori o svom privatnom životu, posebno o razvodu i svemu što je usledilo posle toga. Ipak, sada je rešio da ispriča sve što mu je godinama na duši.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Petar Strugar

Jedna od najpoznatijih glumaca mlađe generacije Petar Strugar otvorio je dušu i ispričao sve o razvodu od koleginice Ivane Nikolić sa kojim ima sina Zariju.

- Iskreno teško sam podneo sve to, ne toliko zbog razvoda, već zbog sina, jer više nisi sam. Zbog njega mi je taj trenutak bio težak, ali dobro, živ se čovek na sve navikne. Mislim da je najnormalnije da budem u dobrim odnosima sa suprugom od momenta kad se raziđete. Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu smo sad u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Te sve nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije nista krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - istakao je Strugar u emisiji pevačice Goce Tržan na K1 te dodao:

- Najvažnije je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve rešivo. Nema razloga da se prolongira nešto što ne ide, ili da se insistira na nečemu što ne funkcioniše - rekao je.

Glumac se osvrnuo i na to što je rano postao otac, kao i da mu je to jedna od najboljih odluka koje je doneo: 

-Moja ideja je bila da dobijem dete, za mene je porodica jako bitna i tako su me moji vaspitali. Za to sam da mlad postaneš roditelj, jer posle imaš i više energije za to dete. Voleo bih da dobijem još dece, ali videćemo. Dosta te promeni roditeljstvo, počneš da razmišljaš drugačije. Na mene je recimo uticalo da sam počeo da podižem ručnu, da ne srljam toliko. Prosto nisi sam više i ne ide sve tek tako, moraš da razmisliš malo pre nego nešto uradiš - istakao je mladi glumac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vreme je da se menja nešto

15.04.2021 15:55

Dobar otac i čovek kao i većina normalnih muškaraca kojim je urodjeno čojstvo u tim okolnostima, zbog male dece . Na žalost druga strana većinom je drugačija i samoživa u tim okolnostima,misli prvo na sebe, a i pogrešni sistem ih podržava u tome.