(VIDEO) NEĆETE VEROVATI ŠTA JE USPEO: Željko Mitrović ne može da prođe neopaženo!

Autor:

Zabava

15.04.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ne može da prođe neopaženo.

RepublikaFoto: Promo
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović ne može da prođe neopaženo.

Željko Mitrović šta god da uradi - medijski je propraćeno. Ne može prosto da se sakrije činjenica da medijski mag koji preko dve decenije ne samo da drži pažnju medijima, već konstantno svakim svojim potezom gađa u centar bez okolišanja. A sada je uspeo da uradi i ovo!

Širom regiona je poznat izazov u kom Željko Mitrović, više nego uspešno učestvuje, ali zato danas je napravio pravi presedan. Došao je do 20. pesme sa svojim bendom MONX, od 30 zacrtanih. Najnovija numera iz MONX radionice, jeste "Odlazi". Dvadeseta numera MONX-a, pod palicom maestra Mitrovića još jednom govori kako se odvažio da se vrati sebi i da bude drugačiji; od svega šta se muzički u regionu nudi.

RepublikaFoto: Promo
Željko Mitrović

Ova pop-rok numera iza sebe ima devetnaest fank-pop-rok hitova koji su bili maksimalno podržani od Youtube zajednice. Višemilionski pregledi sami za sebe govore od predhodnim ostvarenjima, a "Odlazi" obećava da će se takođe visoko kotirati. Ono što ovu pesmu čini apsolutno pitkom kako za znalce, tako i za slušaoce koji su jednostavno željni dobre organske muzike je prvenstveno fenomenalan vokal mlade Isidore Mitić, koja sada već uigrano osvaja, ali ništa manje savršeno nasvirani bend pod Mitrovićevom palicom - jer njegovi precizni bas momenti apsolutno ulivaju poverenje da sve što bend MONX radi i te kako ima smisla i težinu.

Veče pre nego što je pesma "Odlazi" izašla, Mitrović je publici otkrio deo magije sa snimanja spota. Poželeo je da publika oseti vajb jednog kreativnog procesa koji nije jednostavan, pogotovo za čoveka poput njega, ali i da može postati - kada se ljubav, talenat i magija susretnu i požele da se sa ljudima koji dele sličnu pasju otelotvori.

RepublikaFoto: Promo foto

Željko Mitrović

Za bend MONX je jasno da ima svoj put i svoja pravila, i da je sada već u poziciji da diktira buduće trendove, jer se ne može ostati imun na kvalitet. A kombinaciju kvaliteta i zabave nije lako postići. I to Mitrović zna najbolje. Jer preko dve decenije trese region čega god da se lati, a to moramo priznati nije ni malo lako. Jer uspeh ne dolazi sam od sebe - već samo pod ruku sa onima koji talenat ne uzimaju zdravo za gotovo, već svojim trudom i vizijom stvaraju nemoguće.

Poslušajte pesmu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading