POPOVIĆ JE MOGAO DA JOJ UPROPASTI KARIJERU: Jana prvi put otkrila koji NADIMAK je Saša hteo da joj da!

Autor:

Zabava

15.04.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović oktrila da je Saša Popović mogao da joj upopasti karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal, instagram.com/janavip2011
Pevačica Jana Todorović oktrila da je Saša Popović mogao da joj upopasti karijeru.

Pevačica Dragana Todorović godinama je na sceni poznatija kao Jana i jedna je od najtraženijih pevačica, a zovu je i "kraljicom bakšiša".

Njen privatni život nikada nije bio predmet skandala, a Jana je sada otkrila i kakav joj je nadimak prvobitno namenio Saša Popović, koji je naposletku uspela da promeni.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Jana Todorović

 

Verovali ili ne, da se on pitao, zvala bi se Gara!

- Saša Popović je hteo da se ja zovem Gara. Čak je počeo tako i da me zove. Da nije bilo Pere Stokanovića, mog druga i saradnika, tako bi i ostalo. Međutim, on je došao i rekao: 'Daj da ne upropastimo ovu mladu, lepu ženu, jer Gara može da se zove i krava i tele…' Tada je on smislio nadimak Jana koji i danas imam - ispričala je pevačica u emisiji "Pečat u vremenu" kod Gorana Jovanovića.

Pevačica Dragana Todorović Jana uživa veliku popularnost na javnoj sceni već dve i po decenije. Ona je jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na Balkanu, a njen privatni život nikada nije bio predmet skandala.

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović

Kao što su je poznato brojne ličnosti sa javne scene su zbog uspeha i popularnosti koristile umetnička imena, a Jana je u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila dušu autoru Goranu Jovanoviću i ispričala mu kakav joj je nadimak prvobitno namenio Saša Popović, koji je naposletku uspela da promeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading