(FOTO) Ovo su javne ličnosti za koje se priča da su imale BIZARNU OPERACIJU!

Autor:

Zabava

15.04.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ove dame sa naše estarde se pisalo da su imale bizarnu operaciju rebara.

RepublikaFoto: E-stock, ST/Vlada Lukić
Za ove dame sa naše etrade se pisalo da su imale bizarnu operaciju.

Životni moto mnogih poznatih dama zasigurno glasi "lepota ne zna za bol". U želji da što duže izgledaju mlado i lepo, mnoge pevačice, glumice, pa i manekenke ubrizgavaju sopstvenu krv u lice, ubacuju silikone da bi ih nakon operacije izvadile, a one najekstremnije čak su odstranile rebra, kako bi im struk bio što uži.

Mi vam otkrivamo samo neke od naših estradnih ličnosti koje su, kako se spekuliše, zbog izgleda odstranile rebra.

Mina Kostić

Pevačica Mina Kostić je je jedna od prvih naših pevačica koja je ugradila silikone u grudi, a pričalo se da je izvadila rebra, kako bi imala tanji struk.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Mina Kostić

Kostićeva ovo nikada nije priznala, a dokaz da joj godine ne mogu ništa jeste što svake godine izgleda sve bolje i bolje.

Stoja Novaković

Folk zvezda Stoja Novaković pre 17 godina šokirala je svoje fanove i celokupnu domaću javnost kada je napravila totalnu promenu imidža za promociju novog albuma, na kojem se izdvojila kao hit pesma "Žena starija".

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ STOJA official
Stoja

Stoja se na "Grandovoj" sceni pojavila kako bi otpevala nove pesme, a niko nije mogao da je prepozna! Vatrena crnka postala je plavuša, a figura neprepoznatljiva! Stoja je uvek imala koji kilogram viška, a tada je bila nikad mršavija i sa nikad tanjim strukom, što je navelo tabloide da pišu da je vadila rebra.

Ipak, Stoja je samo bila na rigoroznim dijetama, a zbog velikih silikona koje je ugradila struk je delovao još tanji. Bar je ona tako objasnila.

Soraja Vučelić

Straleta Soraja Vučelić je posle brojnih estetskih zahvata na svom telu odlučila da uradi još jedan, nešto komplikovaniji, pa je izvadila zadnjih par rebara kako bi imala što uži struk.

Foto: instagram.com/vucelicsorajasara
Soraja Vučelić

Nakon korekcije nosa, jagodica, povećanja grudi, sređivanja zadnjice te uvećanja usana, a onda i sređivanja zuba, Soraja je navodno odlučila da se zauvek oprosti sa parom rebara kako bi njen struk postao uži. Soraja je nakon glasina da je vadila rebra izjavila:

- Ne može hirurg da napravi od nečega nešto lepo, ako to već nije imalo dobro podlogu. Svoje telo ne mogu da promenim. Mršava sam, imam lepe, duge noge, tanak struk... To su neke stvari koje nisam mogla da dogradim - rekla je Soraja i dodala da su joj mnoge plastične operacije pripisane.

Ana Korać

Bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać izdvojila 7000 hiljada evra kako bi odstranila rebra:

Ana je navodno išla na operaciju stanjivanja struka gde su joj izvađena rebra, i taj ceh je platila oko 7.000 evra.

Foto: instagram.com/ana.korac
Ana Korać

- Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga - ispričao je izvor blizak Ani za Alo. 

Stanija Dobrojević

Ona je neko ko je uvek mnogo pažnje privlačio svojim fizičkim izgledom, ali jedna od fotografija je izazvala najburnije polemike dosad, kao i komentare da je starleta izvadila rebra.

Foto: /printscreen

Stanija Dobrojević

Stanija je više puta dematovala ove navode, te je uvek isticala da ona naporno vežba i da zbog toga ima savršenu liniju.

Tamara Đurić

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić pre tri godine  podvrgla se estetskoj intervenciji vađenja rebara na jednoj privatnoj klinici plastične hirurgije u inostranstvu.

Foto: e-stock agency
Tamara Đurić

- Tamara se podvrgla estetskoj intervenciji vađenja rebara. Ona je još pred Novu godinu zakazala intervenciju na jednoj uglednoj privatnoj klinici u inostranstvu, a već u prvim danima januara izvadila je četiri rebra. Kompletne troškove operacije platio je njen bivši dečko iz Hrvatske. Ona se brzo oporavila od operacije. Rebra je izvadila prvenstveno da bi njena zadnjica izgledala veće, a onda i da bi imala tanji struk - rekao je tada dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj za Pink.rs.

Jelena Karleuša

Začetnica trenda operacije vađenja rebara definitivno je Jelena Karleuša s obzirom na to da je ona prva o kojoj se pričalo da se podvrgla ovom estetskom zahvatu.

Ukoliko se sećate Jelene Karleuše od pre oko petnaestak godina, onda pamtite da je bila veoma mršava. Jelena je visoka 180 cm i bila je itekako zgodna i kada se malo ubuci, ali kada je imala bar 6-7 manje, do izražaja dolazio je njen struk.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ Jelena Karleuša
Jelena Karleuša u spotu "Gili Gili"

Kad je bila devojka, o Karleuši su kružile glasine da je operisala rebra, tačnije izvadila ih, ne bi li imala tanak struk. Ipak, ta operacija se po njenim tvrdnjama nikada nije ni desila. Jelena je po sopstvnom priznanju pre promocije albuma "Gili, gili" 1999. godine ugradila silikonske implante u grudi, i to je, kako kaže, jedino što je na njenom telu operisano. Ona je priznala i da je svojevremeno na nagovor reditelja Dejana Milićevića popunila usne i zažalila. A nije tajna da je Karleuša ugradila čak i implante u zadnjicu, što se jasno može primetiti na njenim fotografijama. 

Takođe, pre nekoliko godina priznala je da bi rado operisala nos, ali da se plaši bola (zato ga redovno "secne" u fotošopu). Ipak, deluje kao da je skupila hrabrosti i sredila čak i nos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading