POVADILA REBRA: Ovako izgleda Ana Korać posle operacije koja ju je koštala 7.000 evra!

Autor:

Zabava

15.04.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać poznata je po brojnim operacijama kojima se podvrgavala kako bi izgledala što privlačnije po svojim standardima, a kako je svoje lice dovela do savršenstva, sada je prešla na telo.

Foto: instagram.com/ana_korac
Ana stanjila struk do besvesti...

Koraćeva je nedavno operisala i struk, odnosno podvrgla se operaciji stanjivanja istog metodom vađenja rebara zbog čega sada na instagramu izgleda nestvarno. Koraćeva koja trenutno uživa u Dubaiju, objavila je seriju fotografija na kojima njen struk izgleda preusko. A kako se spekuliše razlog za to je činjenica da je operacijom izvadila po jedan red rebara što je platila vrtoglavih 7.000 evra:

-  Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga - ispričao je za "Alo" izvor blizak starleti i bivšoj zadrugarki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

- Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija je koštala 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama - zaključio je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading