TANJIN BIVŠI UHVAĆEN SA ANOM KOKIĆ: Folkerka doživela nervni slom pa nasrnula na koleginicu, PRISUTNI JEDVA SPREČILI INCIDENT!

Autor:

Zabava

14.04.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbio skandal između dve koleginice zbog bivšeg!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tanja Savić

O privatnom životu Tanje Savić mesecima unazad bruji cela Srbija, jer je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo zajedničke sinove bez njene saglasnosti u Australiju, ali mnogi ne znaju za ne tako lepu anegdotu iz prošlost pevačice.

Pevačica je na početku svoje muzičke karijere stupila u vezu sa saborcem iz prve sezone "Zvezda Granda" Darkom Filipovićem, ali ta ljubav nije dugo potrajala. Ubrzo nakon što je prekinuta veza sa Tanjom, Darko je otpočeo romansu sa koleginicom Anom Kokić, što se bivšoj devojci nikako nije dopalo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Kokić..

Kako se priča po estradnim kuloarima, folkerki iz Radinca nije bilo svejedno kada je svog bivšeg dečka videla sa Kokićevom, pa je napravila skandal o kojem se i danas priča.

Te 2005. godine na privatnoj proslavi jednog estradnog menadžera okupilo se mnogo zvanica sa naše javne scene, među kojima je bila i Tanja Savić. Na žurku su posle nje, navodno, ruku pod ruku stigli Ana Kokić i Darko Filipović, zbog čega je Savićeva doživela nervni slom, pisao je tada jedan tabloid.

Izrevoltirana Tanja je tada, kako se pričalo, navodno fizički nasrnula na koleginicu i napravila pravu scenu zbog ljubomore koju nije mogla da obuzda, a veći skandal sprečile su okupljene zvanice koje su ih odmah razdvojile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading