IMALA SUICIDNE MISLI: Vesna očajna hitno vodi Nikoliju na lečenje, MORAM DA SPASEM ĆERKU I UNUČE!

Autor:

Zabava

14.04.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna vodi ćerku na lečenje!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

Kako mediji prenose, trudnoća Nikolije Jovanović ocenjena je kao visokorizična, pa ne čudi što je Vesna Zmijanac i te kako zabrinuta za zdravlje svoje ćerke i bebe koja je na putu! Ona, kako SCANDAL! saznaje, ima nameru da vodi Nikoliju u Bugarsku u luksuzni centar za jogu i meditaciju jer je sigurna da to može i te kako da joj pomogne, a i sama ga je posećivala i zna sve prednosti iz prve ruke.

- Moram da spasem ćerku i unuče!

– U tom centru je mir i harmonija, sve je čisto i na visokom nivou prema pravilima Svetske zdravstvene organizacije. Centar se nalazi u prirodnoj oazi, oko luksuznog zdanja je vazdušna banja, tu su šume, reke, planine, ma fantazija – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/nikolijaofficial

– Vesna je došla na ideju da tamo ode sa Niki, a da Relja ostane s detetom i da vodi računa o njoj. On sad svakako nema obaveza jer ne nastupa zbog korone, pa je izvodljivo da bude s ćerkicom. Vesna se baš brine, a Niki ne sme da bude pod stresom. Ako ostane u Beogradu, svašta rizikuje. Ovde je i stresno, i napeto, i korona hara… Baš je nezgodno, a u tom centru je sve savršeno. Uostalom, i Vesna se tamo izvukla iz depresije koja je godinama mučila, pa sećate se da je otvoreno govorila da je imala i suicidne misli, ali da su je joga i meditacija u Bugraskoj izvukle – završava izvor za SCANDAL!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vortex

14.04.2021 12:05

U dve rečenice koje idu jedna za drugom: "i te kako zabrinuta" i "i te kako da joj pomogne". Toliko o stilu.