(VIDEO) REČENICA VLADIKE JU JE PROMENILA: Ovako je Ceca govorila u NAJTEŽIM trenucima!

Autor:

Zabava

13.04.2021

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Cecu Ražnatović promenila rečenica Vladike.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Pevačicu Cecu Ražnatović promenila rečenica Vladike.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za vrlo pobožnu osobu, a poznato je da se pored svih pravoslavnih običaja koji se poštuju u njenom porodičnom domu, pridržava i svakog posta.

Pevačica je jednom prilikom otvoreno govorila o svojim najtežim trenucima, te se upraco tada dotakla i razgovora sa vladikom koji ju je jednom rečenicom potpuno osvestio.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Ceca Ražnatović

- Dešavale su mi se stvari u privatnom životu da sam bila na visinama oblaka, a znala sam i da budem na dnu. A čovek postane čovek kroz sve te prilike i neprilike koje ga zadese u životu. U stvari, tu vidi koliko je jak, koliko može da istraje. Postoji jedna rečenicu koju sam prihvatila za istinitu. Jedan vladika mi ju je rekao. Ja sam se požalila da mi je jako teško i on je meni rekao: 'Svako od nas na rođenju dobije veličinu krsta i gospod Bog nikada ne pogreši.' Ja sam mu rekla da da je kod mene preterao, meni je kičma do poda. A ne, ne, on je nepogrešiv -  ispričala je.

Detaljnije pogledajte: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading