ŠOK! NAŠ GLUMAC MESI TESTO U JEDNOM RESTORANU U BEOGRADU: Ovde je pronašao inspiraciju za uloge?

Autor: Republika.rs

Zabava

13.04.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Jakov Jevtović poslednjih nedelja dobijao je brojne pohvale za ulogu Vuka u seriji "Kalkanski krugovi", a osim glumom, Jakov se bavi i kuvanjem i ugostiteljstvom.

RepublikaFoto: printscreen
Jakov Jevtović

Glumac ima svoj privatni biznis - vlasnik je restorana, u kojem i sam radi kao kuvar.


- To je jako interesantno. Imam svoj restorančić već šest godina. Mali jedan štek koji je zavučen, gde dolazi ekipa koja hoće da se izdvoji, odmori. To je kuvanje za ekipu, drugare. Vlasnik sam i glavni kuvar, a često i jedini radnik. Nekad imam momka koji pomaže. U pitanju je italo-američka hrana - dugo pečena mesa, sendviči, a naučio sam da mesim i testo - rekao je Jakov, pa dodao:
RepublikaFoto: printscreen
Jakov radi u restoranu

- Meni je to mnogo interesantno, jer mi daje drugu vizuru životnu - gde, kada ne snimam, onda ne čekam sledeći projekat, već radim to što volim. S druge strane, isto je finansijski jako potentno. Meni ta ulična priča, u pozitivnom smislu, jer je restoran ulica, daje veliki izvor informacija i inspiraciju za likove koje ću tumačiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading