ZVEZDA "KALKANSKIH KRUGOVA" PUNIH 15 GODINA VERAN SAMO NJOJ!

Autor:

Zabava

12.04.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac uživa u braku sa koleginicom, a važe za najskladniji par!

Foto: youtube.com/printscreen
Uživa u braku... Igor Đorđević

Igor Đorđević srpski je glumac koji je zapaženu ulogu ostvario u seriji  „Kalkanski krugovi“, koja se poslednjih nedelja može pratiti na RTS-u.

U braku je takođe sa glumicom, Zoranom Bečić. Glumačko-bračni par zajedno je skoro deceniju i po. Venčali su se 2007. a znaju se još iz studentskih dana.

 

Igor i Zorana, retko se pojavljuju zajedno u javnosti, a važe za jedan od najskladnijih umetničkih parova. U braku su dobili i dve ćerke Petru i Blanku, među kojima je deset godina razlike.

Tokom Petrinog ranog detinjstva bili smo vrlo mladi i uplašeni. Stalno smo se preispitivali da li smo sve uradili kako treba. Sada smo zreliji i ponašamo se rasterećenije ‒ priznao je Igor Đorđević u razgovoru za „Story“, odgovarajući na pitanje da li je kao roditelj opušteniji sa mlađom ćerkom nego što je bio sa starijom.

Foto: youtube.com/printscreen
Supruga i koleginica... Zorana Bečić

Zorana je otkrila da suprugu najviše veruje, i da je svaka odluka zajednička.

Koji god posao da radiš, ako sa nekim živiš, deliš te stvari. To je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena ‒ otkrila je svojevremeno Zorana Bečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading