GOVORILI SU MI KU*VO ČETNIČKA! Nikolina Pišek progovorila o uvredama Hrvata koje je dobila zbog braka sa Srbinom!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.04.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek, koja je već godinama u ljubavi sa Vidojem Ristovićem progovorila je o brutalnim uvredama koje je dobijala od svojih sunarodnika zbog braka sa Srbinom Vidojem Ristojevićem.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Hrvatska voditeljka ispričala je kroz kakav psihički teror je prolazila samo zato što je sreću pronašla u muškarci iz Srbije.

Nikolina Pišek sada je rekla kakve su joj sve epitete davali Hrvati kada je obelodanjena ova njena ljubav, ali i zbog toga što je jedno vreme živela u Beogradu i radila projekte za srpsko tržište: 

-Mnogo puta sam se našla na meti, ali od Hrvata, dakle mojih sunarodnika. Naravno da oni nisu dovodili u pitanje moju nacionalnu pripadnost, nego onu koju su mi brakom pripisali. ‘Vrati se tamo odakle si došla, ku*vo četnička, četnikušo!’, bili su samo neki od komentara, a to su sve epiteti kojima me ‘časte’ vlastiti sunarodnici. Pored toga, počev od 2008. godine kada sam započela da radim na projektu ‘Operacija trijumf’, pa do danas, s uverenjem mogu da kažem da sam najviše zlostavljana Hrvatica. Ali samo da napomenem, to se ne odnosi na sve Hrvate, već samo na jedan vrlo specifičan, zatvoren i indoktriniran deo - kaže voditeljka, pa dodaje: 

-Dugo sam se pitala šta sa mnom ne valja, a onda sam shvatila da je problem u njima. To nasilje je još izraženije na društvenim mrežama i virtuelnom svetu, gde se sejači mržnje gotovo bez izuzetka štite anonimnošću i avatarima na kojima se diče nacionalnim ili religioznim obeležjima. Takve komentare nikad ne uklanjam, osim ukoliko govor mržnje nije upućen nekom osim meni, jer smatram da im ja ne mogu adekvatnije odgovoriti tj. da njihov digitalni otisak najbolje govori o njima samima – rekla je Nikolina za Objektiv.

Podsetimo,  Nikolina i Vidoje su se venčali u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading