NA TABU TEMAMA STEKLI POPULARNOST! Oblačili su se kao žene, šminkali se, a onda pokazali pravo lice!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci smo da šoubiznis ume biti surov i da uspevaju da stignu do najvećeg uspeha samo retki, oni koji imaju prepoznatljivost. Ipak, pojedini pevači pokazali su da su spremni na sve da bi postigli ovaj cilj.

Foto: youtube.com/instagram
Končita, Boki 13 i Azis pokazali su pravo lice

Popularnost, novac i instant karijera svakako su bile vodilje pevača Azisa, Bokija 13 i Končite. Oni su pokazali na šta su sve spremni da se domognu ovih ciljeva, pa umesto da ruše tabue,  pokazali su da je sve to bilo zarad ličnih interesa.

 

 

RepublikaFoto: Diapason Records

AZIS

Svi se sećamo kada se na muzičkoj sceni pojavio pevač iz Bugarske  koji je svojom upečatljivom pojavom privukao pažnju celog Balkana. Naravno, reč je o Azisu koji je krajem devedesetih počeo da stiče veliku popularnost. Prvo u rodnoj državi, a onda i u komšiluku.

Upečatljivo našminkan, uz obavezne visoke potpetice i u najprovokativnijoj ženskoj garderobi, Azis je ubrzo postao glavna tema. Brojne pevačice regiona, pa i iz Srbije pohrlile su da sklope saradnju sa njim kako bi se i one uz njega dočepale velike popularnosti koju je uživao.

Ipak, poslednjih godina Azis je značajno promenio imidž, te je on nekadašnjeg ekscentrika danas postao prosek. Ali ne bilo kakav prosek. On je odbacio žensku garderobu, šminku i obuću. Danas vreme provodi u teretani i pumpa mišiće, fura sportski fazon i uživa u stečenom bogatstvu.

RepublikaFoto: instagram.com/conchitawurst

KONČITA VURST

Ista je situacija i sa čuvenom Končitom Vurst. Svi se vrlo dobro sećamo ove pobednice Evrovizije. Ona je potpuno osvojila Evropu kada se na sceni pojavila sa dugom kosom, bradom i elegantnom haljinom. Otvoreno je pričala o svojoj seksualnosti i time koliko se ponosi što može svetu da pokaže da je drugačija. Od te Končite danas je ostao samo dobar glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Jelena Karleuša

BOKI 13

Pevač i voditelj Bojan Jovanovski region je osvoji pod umetničkim imenom Boki 13. Bio je voditelj popularne makedonske emisije „Talk show“, a 2009. godine je vodio emisiju „Gospođa ministarka“. U Srbiji je veliku popularnost stekao učešćem u rijaliti šou programima.  U jeku popularnosti nosio je ženske haljine i perike i upadljivo se šminkao. Bez dlake na jeziku uvek je pričao šta misli i nije imao problema ni da se svađa sa svakim sa kim ne deli mišljenje. Ipak, poslednjih godina, više puni stranice hronike zbog toga što se u rodnoj Severnoj Makedoniji bavio reketiranjem političara, te zbog toga završio u zatvoru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading