KO JE TO?: Lečić ne zna ko je Merima

Autor: Republika.rs

Zabava

11.04.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić pitao je prijatelje ko je Merima Isaković.

RepublikaFoto: pritscreen
Branislav Lečić nije znao ko je ona...

Branislav Lečić trenutno je u žiži javnosti zbog optužbe dve koleginice da ih je silovao. Prva ga je optužila Danijela Štjnfeld, a zatim i Merima Isaković. 

Merima je rekla da ju je Lečić, 1978. godine, kada je ona imala osamnaest, sekusalno zlostavljao i da ona to duže od 40 godina nije prijavila jer joj je obećao da neće više. Ipak kada je Danijela istupila sa pričom o silovanju, Merima je rešila da je podrži. 

Lečić je ostao jako zbunjen nakon ove Merimine izjave, jer kako izvor kaže za domaće medije, Lečić nije mogao da se seti ko je Merima.

– Leka je rekao da nije prepoznao nekadašnju koleginicu Merimu. U momentu kada je video njenu priču na naslovnim stranama svih medija, kako nam je objasnio, od šoka nije mogao odmah da se seti, jer ona sada potpuno drugačije izgleda, živi u inostranstvu i odavno se ne bavi glumom – prenosi jedan od Lečićevih prijatelja i dodaje:

- Poslednji put su se, kako je izjavio, videli pre mnogo godina, a njihovi životni i poslovni putevi odavno su se razišli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading