(VIDEO) I PRE MENE GRAND JE ZLOSTAVLJAO UČESNIKE: Vanja Knežević pokrenula LAVINU koja će spasiti mnogu decu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon diskvalifikacije iz takmičenja "Zvezde Granda" mlada pevačica Vanja Knežević u intervjuu za Republiku.rs sumira utiske i otkriva sve ono o čemu su mnogi kandidati ćutali godinama.

Foto: youtube.com
Vanja Knežević o Grandu i Jeleni KArleuši

Već skoro mesec dana svi mediji pišu o Vanju Knežević, učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koju su diskvalifikovali zbog, kako su objasnili, vređenja članice žirija Jelene Karleuše.

Oko ovog slučaja podigla se velika prašina, usledile su reakcije kako javnosti, tako i brojnih poznatih ličnosti, a mišljenja su bila podeljena. Ipak, veliki je broj onih koji su stali na stranu mlade učesnice koja je tek zakoračila na muzičku scenu. 

Iz cele situacije Vanja je izašla kao pobednik. Ona je pre nekoliko dana snimila svoju prvu pesmu, a ona je krunisana saradnjom sa tvorcem brojnih estradnih hitova Damirom Handanovićem. Sada kada su se strasti malo slegle, u intervjuu za Republiku, Vanja Knežević ispričala je sve šta se dešavalo od trenutka diskvalifikacije, otkrila šta misli i ovom takmičenju čiji je deo bila, kao i planove za budućnost i početak velike karijere koju joj mnogi predviđaju.

- Na muzičku scenu sam došla davno, ali ovo je jedna estradna scena i to je jedna velika razlika u svemu tome. Tek sada vidim kako sve to izgleda, a pre toga je bilo  laganica  - kaže Vanja na početku razgovora.

Ona se osvrnula i na celokupno takmičenje i to kako je ono uticalo na nju, kako se borila sa stresom i svime što ono donosi:

- Iskreno, pošto sam baš bila predana svemu tome, dosta sam sve stresno preživljavala. Kroz sve krugove takmičenja trudila sam se da budem sve bolja. Svaki put kada dođem na scenu želidac mi se okrene od treme. Najviše sam se plašila komentara žirija. Ovaj poslednji krug je bio prelomna tačka.  Neko je od kandidata potpuno opušten, neko ipak previše stresno preživljava pa se dešavalo i da padnu u nesvest - kaže Vanja koja se potom osvrnula na taj četvrti krug nakon koga je izbačena iz takmičenja:

-Zanimljivo je to da kada sam stajala ispred tog zida, pre samog izlaska na scenu, loše sam se osećala. Imala sam neki loš redosećaj, baš mi je bilo loše toliko da sam htela da tražim šećer i vodu. Trudila sam se da ne gledam u žiri, da se opustim, ali druga pesma me je baš opustila, poneo me adrenalin - počinje priču Kneževićeva:

-Sam način obraćanja žirija više može da me povredi nego kritike same po sebi - kaže ona.

Vanja je objasnila da joj se nakon komentara Jelene Karleuše desio splet emocija nakon čega je zaplakala.  Objasnila nam je detaljno šta ju je povredilo u Jeleninim komentarima, kao i svemu što je došlo u danima posle toga.

- Mislim da se i pre mene dešavalo sve to, da nekoga komentarišu na račun fizičkog izgleda. Tačno je da su se na meni slomila koplja, sve je tu kulminiralo. Mislim da ne treba nekoga gledati kroz fizički izgled i na osnovu toga procenjuju da li će neko biti zvezda. Bitnije je šta taj neko nosi u sebi - rekla nam je Vanja.

Šta je sve još pričala o takmičenju, kao i o saradnji sa Damirom Handanovićem pogledajte i videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pejapeja

11.04.2021 19:04

Ni rijaliti nisu dobri ali Grand je zlo.Gledamo direktno izivljavanje ne skolovanih, primitivnih nad mladim ljudima punih nade i snova.Zalosno je dRem ne intervenise a ovi se jos i reklamiraju.

Vlada

15.04.2021 06:46

Da li ta eamazena mala misli da je u drugim prifesijama drugacuje?.Svaki interviju za posao je stresan.