SVI SU LUDELI ZA NJOM, a OTKAZ U GRANDU JE DOBILA ZBOG LAPSUSA: Roditelj takmičara ju je nazvao GLUPAČOM!

Autor:

Zabava

11.04.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

VoditeljkaLjubinka Buba otkaz je dobila zbog lapsusa koje je često imala.

RepublikaFoto: facebook.com/Ljubinka Buba Dobrosavljev
VoditeljkaLjubinka Buba otkaz je dobila zbog lapsusa koje je često imala.

Retko ko se seća Ljubinke Bube Dobrosavljev koja je vodila "Zvezde Granda", a u 2011. godini je dobila otkaz na ovom poslu.

Posle velikog kiksa tokom finalne večeri u prestoničkoj Areni, direktor Granda je odlučio da Bubi da otkaz, a da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja ove produkcije. Nakon te sezone, "Zvezde Granda" je vodio popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

- Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - rekao je izvor blizak produkciji tada.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Ljubinka Buba Dobrosavljev

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - zaključila je tada Buba, nakon čega se posvetila posve drugačijoj profesiji - umetnosti i književnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading