Nakon što su eksplicitni SNIMCI srpske voditeljke dospeli u javnost: MOLILA decu da ne govore da im je majka!

Autor:

Zabava

10.04.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nakon ekspicitnih snimaka molila decu da ne govore da im je ona majka!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Voditeljka nakon ekspicitnih snimaka molila decu da ne govore da im je ona majka!

Voditeljka Suzana Mančić, koja je  skrenula pažnju na sebe kada je postala “Loto” devojka, svojevremeno je priznala da je proživela najteže trenutke svog života kada su njeni intimni snimci dospeli u javnost.

Na internetu su se mogli naći čak dva intimna snimka voditeljke, prvi sa bivšim suprugom, drugi sa trenutnim mužem, grčkim bankarom Simonom Ocomokosom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Suzana Mančić

- Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: “Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama”, a moja Natalija mi je rekla: “Ja se ponosim što si ti moja mama”. To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je za “Blic” jednom prilikom.

Suzana važi za jednu do najlepših žena na našim prostorima, karijeru je otpočela pesmom “Ogledalce, ogledalce”, da bi joj se kasnije osmehnula blistava voditeljska karijera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading