DOBAR SAM I SA LEKOM I SA MERIMOM: Mima Karadžić ne veruje šta se dešava s njegovim prijateljima!

Autor:

Zabava

09.04.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mima Karadžić u potpunom je šoku zbog dešavanja proteklih dana koja se tiču njegovog kolege Branislava Lečića, kog je najpre Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a potom i glumica Meirma Isaković za pokušaj napastvovanja.

RepublikaFoto: printscreen
Mima ne veruje šta se dešava...

Karadžić koji je mnogo puta sarađivao sa Lečiće, dok je sa Merimom bio na klasi, jednostavno ne zna šta da misli:

- Ne bih zalazio u detalje. Dobar sam i sa Lekom i sa Merimom. Zajedno smo Mera i ja bili na klasi i sjajno smo se slagali. Vrlo sam bio dobar sa njom. Video sam naslove, ali nisam upućen u čitavu priču. Njih dvoje najbolje znaju šta se između njih desilo, onaj ko to treba da rešava, siguran sam da će rešiti - rekao je Milutin Mima Karadžić.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Dobar je i sa Lečićem i sa Merimom

Podsetimo, glumica Merima Isaković je rekla da je spremna da svedoči protiv Branislava Lečića, za koga u ispovesti "Nedeljniku" tvrdi da je pokušao da je siluje 1978. godine, a koga je njena koleginica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu optužila za silovanje 2012. godine.

- Naravno da ću svedočiti. Verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danijelom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima - rekla je juče glumica.

RepublikaFoto: instagram.cim/dr_merima_isakovic
Merima želi i da svedoči...

Merima Isaković danas živi na Novom Zelandu i bavi se kliničkom psihologijom. U opširnoj ispovesti za "Nedeljnik" opisala je stravične detalje seksualnog nasilja koje je, kako tvrdi, doživela od Lečića u stanu u kojem je u to vreme živeo sa svojom majkom. Merima je tada imala 18 godina, a Lečić 22.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading